• office@europanda.ro; sales@europanda.ro
 • comenzi: 0747 018 025; +40 230 310 455

LG 49LH630V-ZJ

admin      0

LG 49LH630V-ZJ

2.599,00 Lei

Lg Smart webOS este sistemul de operare foarte stabil al acestui televizor si a fost creeat pentru a fi foarte usor de utilizat , iar ce va ramane dumneavoastra de facut este sa va asezati comod si sa va bucurati de cea mai accesibila experienta TV care webOS o creeaza pentru dumneavostra.
LG 49LH630V are un design uimitor , modern , metalic care se va integra cu siguranta intr-un living spatios sau un dormitor modern si ceva mai mare .

LG 49LH630V are integrat un sistem audio stereo , format din doua difuzoare de 2 x 10 w care sunt ajutate de noile tehnologii de sunet precum Clear Voice III , Sound Mode m Sistem Surround ; Virtual Surround Plus , DTS , Optical Sound Sync . care va ofera un sunet foarte clar si fara distorsiuni chiar si la un volum ceva mai mare.

Detine si cu slot CI+ si un decodor digital care va permite sa receptionati posturi digitale sau HD fara a mai avea nevoie de un decodor extern. In acest mod veti scapa de a doua telecomanda a decodorului , de taxa suplimentara platitat furnizorului de cablu pentru decodor , de cablurile inestetice  dar veti face si o ecnormie de energiei electrica .

Va buteti bucura de perfectiunea culorii , a constratului si a clatitatii cu ajutorul noii tehnologii Triple XD Engine care este cea mai noua tehnologie utilizata pentru a ofii cel mai inalt grad de excelenta a culorii, a culorilor si a claritatii pentru a putea oferii cea mai buna imagine .

LG 49LH630V are un ecran de 123 cm , o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 si carcateristi superioade de imagine precum PMI 900 , True Black , Dynamic Color Enhancer , Active Noise Reduction , Picture Mode , Aspect Ratio.


SPECIFICAȚII

CARACTERISTICI GENERALE

Tip LED
Tehnologii Triple XD Engine
Tip TV Smart TV
Functie monitor Da
Gama 2016

AUDIO

Sistem audio Stereo
Iesire sunet (RMS) 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet Clear Voice III Sound Mode Sistem Surround: Virtual Surround Plus DTS Optical Sound Sync

VIDEO

Diagonala ecran (cm) 123
Tip display Plat
Rezolutie Full HD
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 1920 x 1080
Caracteristici superioare imagine PMI 900 True black Dynamic Color Enhancer Active Noise Reduction Picture Mode Aspect Ratio

TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digital DVB-T2/C/S2
Redare video Da
Intrare antena Da

CARACTERISTICI SPECIALE

Player multimedia integrat Da

CONECTORI

Conexiune retea Wi-Fi Integrat LAN
Conexiuni 2 x RF In RS-232C Slot CI+
Iesire audio digitala (optica) 1
Intrare USB 2
Intrari component 1
Minijack casti 1
Porturi HDMI 3

CARACTERISTICI GENERALE

Compatibil VESA 200 x 200
Culoare Negru
Accesorii incluse Cablu alimentare Manual de utilizare Telecomanda
Caracteristici speciale WiDi Miracast DLNA Time Shift Sleep Timer On/Off Timer SIMPLINK (HDMI CEC) Games Dual Core

Leave a Reply

Postări recente

EUROPANDA

  • Contact
   Contact
  • Tablete
   Tablete
  • Despre noi
   Despre noi
  • Consumabile
   Consumabile
  • Web Design
   Web Design